11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

3-gangen beauty kerstmenu

Ook dit jaar biedt Salon Flow een 3-gangen beauty kerstmenu aan. Maak een keuze uit een van de gerechten per gang en laat je lekker verwennen voor de feestdagen beginnen. Deze actie is geldig vanaf 3 december t/m vrijdag 21 december.

Voorafje:

– Rugmassage

– Hoofdhuidmassage

– Indiase hoofdmassage

 Hoofdgerecht:

– Reiniging, cosmetische  bindweefselmassage gezicht, masker

– Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren en verven van de wenkbrauwen, gezichts-nek en decolleté massage, masker

– Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, harsen bovenlip, gezichts-nek en decolleté massage, masker

Toetje:

– Voet-beenmassage

– Hand-armmassage

– Voetreflexmassage

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 3-gangen beauty kerstmenu

Verwarmende herfstbehandeling

De zomer is weer voorbij. Jouw huid kan er wat dof uitzien in de nasleep van de zomer. De dode huidcellen hebben zich wat opgestapeld en de zon kan wat pigmentvlekjes hebben aangezet. Jouw huid kan dan wel een goede gezichtsbehandeling gebruiken. Salon Flow biedt daarom deze heerlijke, huid verbeterende en ontspannende behandeling aan.

De behandeling bestaat uit:

– Voetenbadje met dode zeezout en de etherische olie geranium. Dode zeezout is schimmeldodend en is goed voor de huid door de mineralen die erin zitten. De etherische olie geranium is schimmeldodend, goed voor de bloedcirculatie, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en ruikt bovendien ook erg lekker. Tijdens het voetenbadje krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage.

– Reiniging van het gelaat, de hals en het decolleté met een milde milk met de etherische olie sinaasappel. Deze heerlijke, zoet geur is ontspannend en huid herstellend.

– Milde scrub: dode huidcellen worden op een milde manier verwijderd waardoor jouw huid weer meer gaat stralen en weer beter crème kan opnemen.

– Verwijderen van onzuiverheden en indien gewenst epileren van de wenkbrauwen.

– Een heerlijk, hydraterend gezichtsmasker. Tijdens het masker een heerlijke voetreflexmassage, bij deze massage worden verschillende drukpunten behandeld die in verbinding staan met hele lichaam.

– Na het verwijderen van het masker wordt dag-/nachtcrème aangebracht.

Deze behandeling duurt 90 min en kost 65 euro en loopt t//m 30 november 2018.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Verwarmende herfstbehandeling

Zomeraanbiedingen van Salon Flow

Ook zo’n zin in de zomer? En wil je jouw huid even een goede oppepper geven? Boek dan één van de zomerbehandelingen bij Salon Flow!  Alle behandelingen kun je boeken t/m 31 september 2018.

____________________________________________________________

Behandeling “Zomergeluk” :

  • Reiniging met een milde milk, gevolgd door een zachte scrub waarbij op een milde wijze dode huidcellen worden verwijderd. Daarna stomen met een heerlijke, etherische olie naar keuze. Hierna worden eventuele onzuiverheden verwijderd.
  • Verven en epileren van de wenkbrauwen
  • Verven van de wimpers
  • Harsen van de bovenlip
  • Een heerlijk, hydraterend masker.
  • Tijdens het masker een hoofdhuidmassage
  • Afsluitende oog- en dag/nachtcrème
  • Marc Inbane Spraytan  voor het gezicht en de hals. Deze natural spraytan geeft een gezonde, natuurlijke en egaal, gebruinde huid. De spray droogt snel, en geeft een mooie, bruine teint  en is geheel veilig. De kleur blijft wel 5 dagen zitten.

Behandeling “Zomergeluk” kost  €67,50.

____________________________________________________________

Behandeling “Zomer in je bol” :

  • Dieptereiniging huid: zachte milk, scrub en stomen van gezicht en hals.
  • Cosmetische bindweefselmassage van het gelaat, hals en decolleté. Dit is een zeer effectieve massage die gericht is om de huidstructuur van het gezicht, de hals en het decolleté te verbeteren. Hierbij wordt de aanmaak van collagene-en elastine vezels gestimuleerd waardoor jouw huid er  steviger uitziet en een mooie teint krijgt.
  • Een heerlijk, hydraterend masker.
  • Tijdens het masker hoofdhuidmassage.
  • Afsluitende oog- en dag/nachtcrème.
  • Marc Inbane Spraytan voor het gezicht en de hals. Deze natural spraytan geeft een gezonde, natuurlijke en egaal, gebruinde huid. De spray droogt snel, en geeft een mooie, bruine teint  en is geheel veilig. De kleur blijft wel 5 dagen zitten.

Behandeling ” Zomer in je bol” kost €65

____________________________________________________________

Behandeling ” Happy  summerfeet”:

  • Scrubben van de voeten met een heerlijke zachte scrub.
  • Mini Pedicure (nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen max. 25  min)
  • Nagels lakken met colour gel van LCN. Deze lak wordt gedroogd met een uv- lamp en blijft wel  6 weken zitten. Geschikt voor schimmelnagels en gezonde nagels.
  • Afsluitend een heerlijk voetmasker waarna jouw voeten weer heerlijk zacht en soepel aanvoelen en weer klaar zijn voor je slippers.

Zomerbehandeling “Happy summerfeet” kost €68,50

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Zomeraanbiedingen van Salon Flow

Nieuwe behandeling: Flow Balans

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke oliën van Piroche en Chi.  Deze oliën worden op een natuurlijke wijze uit planten gewonnen. Ze activeren je afweersysteem, en hebben een positief effect op lichaam en geest. En daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk!

  • De behandeling begint met een heerlijke, ontspannende massage van de rug, schouders en nek. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van de essentiële olie Lavendel. Deze heerlijk, geurende olie werkt ontspannend en kalmerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
  • Bij de oppervlakte reiniging wordt gebruik gemaakt van een zachte milk met de essentiële olie Bergamot. Deze frisse, zoete citrusgeur brengt je in een zonnige stemming en werkt kalmerend.
  • De scrub-en stoombehandeling die hierop volgt zorgt ervoor dat jouw dode huidcellen op een milde manier worden verwijderd. Hierbij wordt de essentiële olie Sinaasappel ingezet. Deze olie werkt ontspannend en geeft jou weer nieuwe energie! Na de reiniging worden eventuele milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.
  • Vervolgens wordt er een heerlijk crème masker aangebracht met de essentiële olie Geranium. Deze olie is goed voor de bloedcirculatie, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, is goed tegen acne en is verkwikkend.
  • Tijdens dit masker kun je lekker gaan genieten van een ontspannende voetreflexmassage met heerlijke massage olie van vanille. Met de warme geur van vanille verbinden we warmte, ontspanning en geborgenheid. Deze massage is uitermate geschikt als je veel in je hoofd zit of veel stress hebt. Je voelt dat al je energie en aandacht naar jouw voeten zakt. Je hele systeem wordt in balans gebracht, zowel lichaam als geest.

Aan het eind van deze heerlijk, geurende reis voel je je weer energiek en opgeladen en heb je  ook jouw huid een fijn cadeau gegeven.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe behandeling: Flow Balans

Nieuwe behandeling: Zwangerschapsarrangement (vanaf de 13e week van de zwangerschap)

Deze behandeling is speciaal voor de zwangere vrouw.Als je in verwachting bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen. Ontspanning en een goede verzorging van de huid is dan heel belangrijk. Met dit arrangement voel je je naderhand weer helemaal ontspannen en heeft je huid een goede verzorging gehad.

De behandeling begint met een ontspannende arm/handmassage, deze vindt plaats op de behandelstoel. De stoel kan in zittende of liggende stand gezet worden, aangepast aan jouw wensen.

Hierna wordt jouw gezicht gereinigd en gescrubt met de heerlijke, 100% biologische Rosalpina producten van Piroche. Deze zijn speciaal voor de gevoelige huid. Eventuele onzuiverheden zoals comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) worden verwijderd. Na deze reiniging wordt een verzorgend masker aangebracht aangepast aan jouw huidtype. Ook dit masker is 100% biologisch.

Tijdens het masker vindt er een voetreflexmassage plaats. Deze massage is uitermate geschikt bij mensen die veel in hun hoofd zitten en/of stress hebben. Deze bijzondere massage is afkomstig uit de Reflexologie. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat alle lichaamsdelen en organen overeenkomen met de corresponderende zones onder de voet. De massage begint met de behandeling van de drukpunten. Daarna vindt de voetreflexmassage plaats. Hierbij wordt de voet, de enkel en het onderbeen heerlijk gemasseerd met biologische massage olie met etherische olie.

Na de massage worden jouw voeten lekker ingesmeerd met voetencrème. Het gezichtsmasker wordt verwijderd en je krijgt een verzorgende dag- of nachtcrème  en oogcrème aangebracht.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe behandeling: Zwangerschapsarrangement (vanaf de 13e week van de zwangerschap)

WINTERCHECK-WINACTIE-WINTERCHECK

WINTERCHECK* *WINACTIE* *WINTERCHECK*WINACTIE

De winter is het seizoen met veel huidproblemen. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. Jouw huid wordt door de kou extra zwaar belast en er is veel kans op uitdroging. Ook de voeten hebben het in de winter extra te verduren. Geef ook jouw voeten die extra aandacht die ze ook nu verdienen.

Doe daarom deze maand de Winter Check bij Salon Flow, daardoor gaat jouw huid veilig de winter in. Wij geven jou ook goed advies over de verzorging van jouw huid thuis.

ACTIE: Bij het maken van een afspraak voor een gezichtsbehandeling of voor een basis pedicurebehandeling in januari 2018 maak je kans op een waardebon van 50 euro, dit bedrag is vrij te besteden in de salon en is heel 2018 geldig!

De loting zal plaatsvinden op 31 januari en de winnaar wordt dan ook bekend gemaakt.

Contact

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor WINTERCHECK-WINACTIE-WINTERCHECK

3-gangen beauty kerstmenu

Nu 90 minuten relaxen voor maar € 55,-.

Voorafje

  • Rug massage of;
  • Indiase hoofdmassage

Hoofdgerecht

  • Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, masker, gezichtsverzorging, of;
  • Reiniging, verven wimpers of wenkbrauwen, epileren, gezichtsmassage, masker, gezichtsverzorging, of;
  • Reiniging, epileren, harsen bovenlip, gezichtsmassage, masker, gezichtsverzorging

Toetje

  • Voet/been massage, of;
  • Hand/arm massage, of;
  • Voetreflexmassage

Bovenop uw keuzemenu kunt gratis onze Marc Inbane Tanning spray proberen. Een ideaal product, dat u een mooi, natuurlijk kleurtje geeft tijdens de feestdagen. Deze actie is geldig t/m 23 december 2017.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 3-gangen beauty kerstmenu

Nieuw bij Salon Flow: Marc Inbane tanning spray

Wil jij ook in de herfst en winter een gezonde, mooie, egaal gebruinde huid zonder de schadelijke stralen van een zonnebank?

Dan zijn de producten van Marc Inbane perfect voor jou! De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Gingko. De spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, en geeft een mooie bruine teint en is geheel veilig. De kleur blijft wel 5 dagen zitten.

Als kennismaking brengt Salon Flow bij het boeken van een gezichtsbehandeling gratis aan het einde de Marc Inbane tanning spray aan.

Nu bij aankoop van de Marc Inbane tanning spray t.w.v. 39,95euro een gratis powder brush t.w.v. 24,95 euro cadeau! Deze giftset is een leuk cadeau om iemand te schenken tijdens de feestdagen of om lekker zelf te houden!

 

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bij Salon Flow: Marc Inbane tanning spray

Najaarsaanbieding, Indiaanse hoofdmassage

Er is bijna altijd wel een goede reden om jezelf te verwennen met een heerlijke massage. Massage is ook een goede remedie tegen een post-vakantie dip. Je kunt je even weer helemaal ontspannen en genieten van de dingen die weer komen. Salon Flow biedt een bijzondere,ontspannende massage aan: de Indiase Hoofdmassage. Vaak stapelen stress en spanningen zich op in het hoofd- nek- en schoudergebied. Bij de Indiase hoofdmassage worden juist deze gebieden gemasseerd middels verschillende massagegrepen. Bij deze massage word je ontvangen in een warme ruimte met de geuren van heerlijke etherische olie. Je zit op een stoel met de kleding aan. De massage wordt zonder olie uitgevoerd. Deze heerlijke massage duurt 30 minuten. Normale prijs is 25 euro. Nu slechts 20 euro! (aanbieding geldig t/m 21 oktober 2017). Ook kun je deze heerlijke massage voorafgaand aan een gezichtsbehandeling (naar keuze) nemen. Normale prijs is dan 22 euro. Nu slechts 18 euro! (aanbieding geldig t/m 21 oktober 2017). Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Najaarsaanbieding, Indiaanse hoofdmassage

Super zomeraanbieding! Ga vol energie de zomer in!

De behandeling begint met een bijzondere, ontspannende Indiase hoofdmassage.  Bij deze massage wordt het hoofd, de nek en het schoudergedeelte door stevige en zachte massagebewegingen gemasseerd. Spanningen en blokkades die zich vaak ophopen in het hoofd, nek en schoudergedeelte worden opgeheven. Tijdens deze massage zit je op een stoel met de kleding aan.  Je ervaart een totale ontspanning.  Wrijven, trekken, trommelen, kneden, strijken, harken en plukken al deze bewegingen zitten in deze heerlijke, relaxte massage. Je voelt je hierna helemaal opgeladen!

Na deze massage neem je plaats in de behandelstoel. Je gezicht wordt goed gereinigd en gescrubd. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Na deze reiniging krijg je een heerlijke energetische gezichtsmassage. Bij deze massage worden energiepunten in  je gezicht gestimuleerd. Je huid wordt steviger en je huidstructuur wordt fijner. De behandeling is  zeer ontspannend Na deze massage wordt een verzorgend, huidverbeterend masker  aangebracht aangepast aan jouw huidtype.

Tijdens dit masker krijg je een ontspannende voetreflexmassage. Bij deze  massage worden drukpunten onder de voet behandeld die in verbinding staan met organen in het lichaam. Deze massage zorgt ervoor dat je even helemaal uit je hoofd bent en geeft een heerlijke ontspanning. Je lichaam wordt gereinigd, je weerstand wordt verhoogd, het bevordert de bloedsomloop, het kan zorgen voor afname van pijn en verbetert het zenuw-en hormoonsysteem. Gun jezelf en je huid deze heerlijke behandeling! De behandeling duurt 1,5 uur en kost slechts 57,50 euro! Maak snel een afspraak!

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Super zomeraanbieding! Ga vol energie de zomer in!