11111
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus

Karin Kerwijk in haar schoonheidssalon in Enschede Laat uw voeten verzorgen bij Salon Flow Pedicure Enschede

Even lekker ontspannen en uw voeten laten verzorgen bij een pedicure in Enschede? Salon Flow biedt een uitgebreide pedicurebasisbehandeling en pedicurebehandeling met wellness en ontspanning. Ook bied ik u de gelegenheid om te kiezen voor een pedicure deelbehandeling of een combinatie met harsen van de onderbenen of massage.
Tot en met december 2016 biedt Salon Flow de basisbehandeling aan met €7,50 korting. Maak snel een afspraak!

Pedicure basisbehandeling (45 minuten) €29,-
Pedicure/wellness behandeling (60 minuten) €40,-
Deelbehandeling (15 minuten) €15,-

Salon Flow Pedicure Enschede Basisbehandeling

Een basisbehandeling van 45 minuten van Salon Flow Pedicure Enschede bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, het dunner vrezen van verdikte (schimmel/kalk) nagels, het polijsten van de nagels, glad frezen van uw hielen, schoonmaken van de nagelomgeving en een korte voetenmassage met verzorgende en hydraterende crème.

Salon Flow Pedicure Enschede Wellnessbehandeling

De pedicure wellness behandeling van 60 minuten is een uitgebreide behandeling waarbij de basisbehandeling compleet wordt uitgevoerd. Nadat uw voeten weer weer helemaal verzorgd zijn, wordt de behandeling aangevuld met een heerlijk, verzorgend masker voor uw voeten.

Salon Flow Pedicure Enschede Deelbehandeling

De pedicure deelbehandeling bij Salon Flow bestaat uit het behandelen en het verwijderen van een likdoorn. Een deelbehandeling duurt 15 minuten en is daardoor uitstekend te combineren met andere schoonheidsbehandelingen in de salon.

Ook kunt u de pedicure basisbehandeling combineren met onze andere schoonheidsbehandelingen, zoals het epileren van uw wenkbrauwen, een massage of een gezichtsbehandeling. Geef uw wensen gerust aan!

Salon Flow LCN Wilde Pedique (voor gezonde en schimmelnagels)

Pedicure Enschede
Veel mensen hebben last van schimmel (mycose) nagels. Ook deze nagels kunnen goed behandeld worden zodat u zich hier niet meer voor hoeft te schamen! LCN Wilde Pedique bevat wetenschappelijke, geteste componenten die een kiemdodende werking hebben.

Met Wilde Pedique is ook een mooie French pedicure te maken. Een natuurlijke gelnagel met een glanzende finish en een witte rand voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Omdat bij deze natuurlijke gel de uitgroei erg langzaam zichtbaar wordt, heeft u hier lang plezier van.

LCN Wilde Pedique voor de voeten – €45,-
LCN Wilde Pedique French voor de voeten – €48,50
LCN Wilde Pedique teennagelcorrectie per nagel – €15,-
LCN verwijderen (gratis bij het opzetten van een nieuwe set) – €10,-
Mycosept: schimmel bestrijdend middel – €10,-

CND Shellac

Shellac

Een hybride, flexibele lak die draagt als een gel en uw nagels een mooie en hoogglanzende bescherming geeft. In deze lak zitten geen schadelijke stoffen die uw nagels aantasten, de gezondheid van uw natuurlijke nagel staan bij deze gel voorop. Bij deze behandeling wordt de nagel dan ook niet beschadigd door de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van de Shellac is geheel veilig en pijnloos.

CND Shellac EnschedeDe lak wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap doordrenkt met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macademia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de lak verwijderd wordt. De lak is verkrijgbaar in mooie kleuren.

CND Shellac voor de voeten €30,-
CND verwijderen €5,-

Wilt u een afspraak maken?

Bel 06-25063712 of mail naar info@salonflow.nl voor een afspraak en laat u lekker verwennen door uw pedicure in Enschede. Salon Flow bevindt zich in het centrum van Enschede aan de Dr. Benthemstraat 31. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig, tevens is er is een parkeerkaart aanwezig.