11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Rosalpina-behandelingRosalpina Energy Walking

Bij deze speciale gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met de 100% natuurlijke Rosalpina gezichtslijn, in combinatie met een speciale acupressuur massagetechniek. Deze Rosalpina gezichtslijn is ideaal voor degene die zoeken naar natuurlijke behandelingen en cosmetica vanwege de uitzonderlijk zuivere en natuurlijke formules.

De behandeling begint met een basis- en dieptereiniging van het gezicht, de hals en het decolleté. Na de reiniging worden eventuele milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd. Het epileren van de wenkbrauwen zit hier, als u daar behoefte aan heeft, ook in.

Hierna volgt de bijzondere, ontspannende “Rosalpina Energy Walking” massage. Met deze massage techniek worden de energie punten op het gezicht gestimuleerd. Dit is een unieke behandelmethode ontwikkeld door Piroche Cosmetiques. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid en/of zeer vermoeide en gestreste huid.

Na deze heerlijke massage wordt er een huid verbeterend gezichtsmasker aangebracht met een verzachtende en regenererende werking. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van dag-/nachtcrème.

Voordelen van deze behandeling:
– De behandeling is activerend en u voelt zich energiek,
– De huidstructuur wordt fijner,
– Rimpeltjes vervagen en wallen verdwijnen,
– Ondersteunt de regeneratie van de huid,
– Verhoogt de huid beschermende barrière door het stimuleren van het natuurlijke afweermechanisme,
– Helpt de huid zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf.