11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Salon Flow heeft regelmatig leuke acties en speciale seizoensaanbiedingen.

Momenteel kan je komen genieten van de volgende acties.

Hello Summer!

Hoera, het is weer zomer! Weg met de winterblues. Na de kou en droge lucht kan ook jouw huid weer opgelucht ademhalen. Verstopte poriën, schilferige huid: je bleke huid zal een heerlijke Lente behandeling goed kunnen gebruiken. Er is ook een deel van je huid die vaker wordt vergeten… het hals- en decolleté gebied.  Nu de zomershirts weer tevoorschijn komen is het ook belangrijk om aan dit gebied aandacht te besteden. Bij de behandeling “Zomerkriebels” wordt daarom ook het decolleté goed behandeld.

Behandeling: “Zomerkriebels” 90 min voor €68,50-

-Bij de start van deze behandeling mag je kiezen uit een heerlijke, ontspannende rugmassage of een Indiase hoofdmassage. Bij de Indiase hoofdmassage zit je op een normale stoel met je kleding aan. Bij de massage wordt geen olie gebruikt. De massage vindt plaatst op de schouders, bovenrug, nek, hoofdhuid en gezicht. Tijdens deze massage gaan je voeten in een heerlijk warm voetenbadje met middellandse zeezout en regenerende allantoïne. Etherische oliën van sinaasappel, sparappel en kruiden zorgen voor een zijdezachte huid.

-Reiniging met een milde milk en scrub. Het decolleté wordt gescrubd met milde, natuurlijke scrub met etherische oliën van S.P.A die een sterk doorbloedende en regenererende werking hebben.

– Verwijderen onzuiverheden.

– Epileren van de wenkbrauwen

-Keuze uit een ontspannende gezichts-, nek- en decolletémassage of bindweefselmassage. Bij deze laatste massage wordt middels stevige grepen het bindweefsel gemasseerd waarbij de huid goed doorbloed en verstevigd wordt.

– Aanbrengen van een gezichtsmasker aangepast aan jouw huidconditie. Op het decolleté wordt een 100%, natuurlijke kleipakking aangebracht om de vochtbalans van jouw huid weer te herstellen. Ook zorgt de kleipakking voor het afvoeren van gifstoffen en werkt sterk regenerend.

– Tijdens het masker worden de handen gescrubd, gemasseerd en daarna ingevet met een natuurlijke, verzorgende handcréme.

– Aanbrengen van dag-/nachtverzorging

Behandeling: “Zomervoetjes ” 90 min voor €69,95*

– De behandeling begint met een heerlijk, warm voetenbadje met middellandse zeezout en regenerende allantoïne. Etherische oliën van sinaasappel, sparappel en kruiden zorgen voor een zijdezachte huid.

– Scrubben van de voeten.

– Pedicure: nagelverzorging, nagels knippen, eelt verwijderen, evt. likdoorns worden verwijderd.

– Heerlijke voetreflex massage van de voeten.

– Aanbrengen voetcrème

*De behandeling kan worden uitgebreid met een heerlijke voetpakking (meerprijs €15)