11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

.

Salon Flow heeft op het moment 2 acties: behandeling “Summer Vibes face” waarbij het gezicht centraal staat en behandeling “Summer Vibes feet” gericht op de voeten. 

Behandeling “Summer Vibes face” 80 min voor €69,95

( epileren kan bij deze actie los worden bij geboekt voor €7,50)

– Bij de start van deze behandeling mag je kiezen uit een heerlijke, ontspannende rugmassage of een Indiase hoofdmassage. Bij de Indiase hoofdmassage zit je op een normale stoel met je kleding aan. Bij de massage wordt geen olie gebruikt.  De massage vindt plaatst op de schouders, bovenrug, nek, hoofdhuid en gezicht.

Tijdens deze massage gaan je voeten in een heerlijk warm voetenbadje met middellandse zeezout en regenerende allantoïne. Etherische oliën van sinaasappel, sparappel en kruiden zorgen voor een zijdezachte huid.

– Reiniging met een milde milk en scrub. Het decolleté wordt gescrubd met milde, natuurlijke scrub.

– Verwijderen onzuiverheden.

– Keuze uit een ontspannende gezichts-, nek- en decolletémassage, bindweefselmassage of Shiatsu gezichtsmassage. Bij de bindweefselmassage wordt middels stevige grepen het bindweefsel gemasseerd waarbij de huid goed doorbloed en verstevigd wordt. Bij de Shiatsu gezichtsmassage worden de drukpunten en meridianen behandeld. Deze massage zorgt voor optimale ontspanning en geeft een natuurlijke facelift. De massage begint met een nekmassage, gevolgd door een gelaatsmassage.

– Aanbrengen van een gezichtsmasker aangepast aan jouw huidconditie. Op het decolleté wordt een 100%, natuurlijke kleipakking aangebracht om de vochtbalans van jouw huid weer te herstellen.  Ook zorgt de kleipakking voor het afvoeren van gifstoffen en werkt sterk regenerend.

– Tijdens het masker heb je keuze uit een hand/armmassage, hoofdhuidmassage of voetreflexmassage

– Aanbrengen van dag-/nachtverzorging

Behandeling: “Summer vibes feet” 80 min voor €69,95

-De behandeling begint met een voetenbadje met dode zeezout en etherische olie sinaasappel met zijn opwekkende, frisse geur.  De essentiële mineralen uit dit pure zeezout, reinigen de huid optimaal en stimuleren de gezonde celvernieuwing en voeden de huidcellen. Bovendien werkt het zeer ontspannend.

-Een basis pedicure behandeling, bestaande uit: nagels knippen, schoonmaken nagelomgeving , eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, evt. dunner frezen van verdikte nagels, nagels polijsten en hielen glad frezen.

 -Voetreflexmassage:  deze massage werkt erg ontspannend omdat alle aandacht en energie naar de voeten zakt. Ook verbetert het je weerstand en het bevordert de bloedsomloop. De massage begint met de behandeling van de drukpunten onder de voeten. Daarna vindt er een heerlijke, ontspannende voetreflexzonemassage plaats, waarbij massage olie met etherische olie van den gebruikt wordt.

-Tot slot wordt er rijke, voedende voetcrème aangebracht.