11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Salon Flow biedt meerdere gezichtsbehandelingen in Enschede voor een ultieme verzorging en verbetering van uw huid. Daarnaast bieden de behandelingen u een heerlijke ontspanning. Wilt u een afspraak maken? Bel 06-25063712 of mail naar info@salonflow.nl.

FlowtjeFlowtje – 35 minuten €40,-

De behandeling Flowtje bestaat uit een dieptereiniging en scrub. Hierna worden ventuele milia(gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd en wordt de behandeling afgesloten met een dag/nachtcrème en oogcrème.

Lees meer over Flowtje


Flow Basic GezichtsbehandelingFlow Basic Gezichtsbehandeling – 55 minuten €49,50

Bij de Flow Basic Gezichtsbehandeling beginnen wij met een basis- en een dieptereiniging van het gezicht, uw hals en decolleté. Onzuiverheden worden hierdoor ingedamd en hebben geen kans om zich verder te ontwikkelen. Tijdens de gezichtsbehandeling maken wij gebruik van de professionele en hoogwaardige producten van Piroche waarvan de werkende stoffen een reinigend en huidverbeterend effect hebben op uw huid. Eventuele milia (gerstekorrels) en comedonen worden na de reiniging verwijderd. Bij deze gezichtsbehandeling zit standaard het epileren van uw wenkbrauwen inbegrepen. Wanneer u hier geen behoefte aan heeft kunnen we het epileren weglaten. Na het verwijderen van de onzuiverheden brengen wij een crème huidmasker aan afgestemd op uw huid. Nadat het huidmasker is ingewerkt en verwijderd zorgt het aanbrengen van een herstellende lotion dat de zuurgraad van uw huid herstelt. Aan het einde van de gezichtsbehandeling brengen wij een dag- of nachtcrème aan die past bij uw huid.

Lees meer over Flow Basic


Flow Gezichtsbehandeling EnschedeFlow Plus Gezichtsbehandeling – 70 minuten €65,-

Bij de Flow Plus gezichtsbehandeling beginnen wij met een basis- en dieptereiniging van het gezicht, uw hals en decolleté. Hierna verwijderen wij eventuele milia en comedonen (mee-eters) voor een zuivere huid. Standaard inbegrepen bij deze behandeling is het epileren van uw wenkbrauwen wanneer u hier behoefte aan heeft. Wilt u dit liever niet, dan kunnen we het epileren van uw wenkbrauwen achterwege laten. Als toevoeging op de Flow Basic gezichtsbehandeling geven wij een gezichts- hals- en decolleté massage. Naast de ontspanning die deze massage u biedt voor lichaam en geest, worden de bloedcirculatie en lymfevaten geactiveerd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, wat een positief effect heeft op uw weerstand. Na de massage brengen wij een crème masker aan, aangepast aan uw huidtype. De werkstoffen in deze crème worden nog beter opgenomen door de massage. Nadat het zorgvuldige aangebrachte masker van uw gezicht wordt verwijderd, brengen wij een zuurgraadherstellende gezichtslotion aan. Aan het einde van de Flow Plus gezichtsbehandeling brengen wij een verzorgende dag- of nachtcrème aan bijpassend bij uw huidtype.

Lees meer over Flow Plus


Flow de Luxe GezichtsbehandelingFlow de Luxe Gezichtsbehandeling – 90 minuten €79,-

Flow de Luxe is een geweldige, ontspannende gezichtsbehandeling. Bovenop de Flow Plus behandeling krijgt u een aantal bijzondere extra’s. Wij bieden u de keuze uit een huidverbeterend crème masker of als optie een voedend ‘Whitening Firming’ masker. Dit masker heeft een natuurlijk, liftend effect voor de huid. Tevens zorgt het masker voor extra regulatie en stevigheid van de huid. Donkere (pigment)vlekken worden verminderd. Tijdens het masker kunt u kiezen uit een heerlijke arm- handmassage of een been-voetmassage.  Tijd voor een heerlijke been- en voetmassage of hand/arm massage.

Lees meer over Flow de Luxe


Flow BalansFlow Balans Gezichtsbehandeling – 60 minuten €59,50

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke oliën van Piroche en Chi.  Deze oliën worden op een natuurlijke wijze uit planten gewonnen. Ze activeren je afweersysteem en hebben een positief effect op lichaam en geest. En daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk!

Lees meer over Flow Balans


ZwangerschapsarrangementZwangerschapsarrangement – 60 minuten €59,50

Deze behandeling is speciaal voor de zwangere vrouw. Als je in verwachting bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen. Ontspanning en een goede verzorging van de huid is dan heel belangrijk.

Lees meer over het zwangerschapsarrangement


Een gezichtsbehandeling in Enschede boeken?

Bel 06-25063712 of mail naar info@salonflow.nl om een afspraak te maken. Onze gezichtsbehandelingen hebben een reinigende, ontspannende en huidverbeterende werking. Wilt u een gezichtsbehandeling combineren met een andere behandeling, dat kan! Vraag gerust naar de mogelijkheden in de salon. De schoonheidssalon bevindt zich in het centrum van Enschede, op loopafstand van het station. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Parkeerkaart is tevens aanwezig.