11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Laat uw voeten verzorgen bij Salon Flow Pedicure Enschede

Even lekker ontspannen en uw voeten laten verzorgen bij een pedicure in Enschede? Salon Flow biedt een uitgebreide pedicurebasisbehandeling en pedicurebehandeling met wellness en ontspanning. Ook bied ik u de gelegenheid om te kiezen voor een pedicure deelbehandeling of een combinatie met harsen van de onderbenen of massage.

Maak snel een afspraak!

Pedicure basisbehandeling (45 minuten) €29,-
Pedicure/wellness behandeling (60 minuten) €40,-
Deelbehandeling (15 minuten) €16,-

Salon Flow Pedicure Enschede Basisbehandeling

Een basisbehandeling van 45 minuten van Salon Flow Pedicure Enschede bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, het dunner vrezen van verdikte (schimmel/kalk) nagels, het polijsten van de nagels, glad frezen van uw hielen, schoonmaken van de nagelomgeving en een korte voetenmassage met verzorgende en hydraterende crème. Na afloop van deze behandeling zijn uw voeten helemaal glad en zacht. De voeten worden gedesinfecteerd zodat de pedicure in Enschede hygiënisch te werk gaat. De nagels worden op de juiste manier afgeknipt waardoor ze niet in zullen groeien. Tevens worden ze verzorgd zodat de nagels er mooi uitzien. Door regelmatig eelt en eventuele likdoorns te laten verwijderen voorkomt u dat deze problemen erger worden. U kunt deze basisbehandeling elke paar maanden laten uitvoeren om uw voeten mooi en verzorgd te houden. De pedicure in Enschede kan u adviseren over de behandelingen die voor u geschikt zijn en hoe vaak u deze behandelingen dient te ondergaan.

Salon Flow Pedicure Enschede Wellnessbehandeling

De pedicure wellness behandeling van 60 minuten is een uitgebreide behandeling waarbij de basisbehandeling compleet wordt uitgevoerd. Nadat uw voeten weer weer helemaal verzorgd zijn, wordt de behandeling aangevuld met een heerlijk, verzorgend masker voor uw voeten. Het masker zorgt ervoor dat uw voeten zeer zacht en glad aanvoelen. Deze behandeling zorgt niet alleen voor verzorgde voeten, maar het is ook zeer ontspannend. U kunt dan even helemaal tot rust komen en genieten terwijl de pedicure in Enschede de behandeling uitvoert.

Salon Flow Pedicure Enschede Deelbehandeling

De pedicure deelbehandeling bij Salon Flow bestaat uit het behandelen en het verwijderen van een likdoorn. Een deelbehandeling duurt 15 minuten en is daardoor uitstekend te combineren met andere schoonheidsbehandelingen in de salon. Deze behandeling is puur gericht op het verwijderen van de likdoorn. Voor een volledige behandeling van de voeten kunt u de basisbehandeling of de welnessbehandeling kiezen van de pedicure in Enschede.

Ook kunt u de pedicure basisbehandeling combineren met onze andere schoonheidsbehandelingen, zoals het epileren van uw wenkbrauwen, een massage of een gezichtsbehandeling. Niet alleen uw voeten worden dan verzorgd, maar ook uw gezicht of uw lichaam. Zo kunt u alle gewenste behandelingen op één dag ondergaan. Geef uw wensen gerust aan! De pedicure in Enschede denkt graag met u mee voor een geweldige behandeling.

Salon Flow LCN Wilde Pedique (voor gezonde en schimmelnagels)

Veel mensen hebben last van schimmel (mycose) nagels. Deze nagels zien er vaak niet zo mooi uit. U kunt een schimmelnagel eenvoudig herkennen aan het ongelijkmatige oppervlak en de verkleuring. Tevens wordt de nagel dikker en de nagel kan afbrokkelen. Het is belangrijk om een schimmelnagel zo snel mogelijk te behandelen, aangezien de nagel los kan laten. Daarnaast is het erg besmettelijk waardoor uw andere nagels van dit probleem last kunnen krijgen. Ook deze nagels kunnen goed behandeld worden zodat u zich hier niet meer voor hoeft te schamen! De pedicure in Enschede heeft de benodigde kennis en vaardigheden om de schimmelnagels te behandelen. LCN Wilde Pedique bevat wetenschappelijke, geteste componenten die een kiemdodende werking hebben. Met Wilde Pedique is ook een mooie French pedicure te maken. Een natuurlijke gelnagel met een glanzende finish en een witte rand voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Omdat bij deze natuurlijke gel de uitgroei erg langzaam zichtbaar wordt, heeft u hier lang plezier van.

LCN Wilde Pedique voor de voeten – €45,-
LCN Wilde Pedique French voor de voeten – €48,50
LCN Wilde Pedique teennagelcorrectie per nagel – €15,-
LCN verwijderen (gratis bij het opzetten van een nieuwe set) – €10,-
Mycosept: schimmel bestrijdend middel – €10,-

CND Shellac

CND Shellac Enschede

Een hybride, flexibele lak die draagt als een gel en uw nagels een mooie en hoogglanzende bescherming geeft. In deze lak zitten geen schadelijke stoffen die uw nagels aantasten, de gezondheid van uw natuurlijke nagel staan bij deze gel voorop. Bij deze behandeling wordt de nagel dan ook niet beschadigd door de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van de Shellac is geheel veilig en pijnloos. De pedicure in Enschede weet precies hoe zij deze lak het beste kan verwijderen.

De lak wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap doordrenkt met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macademia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de lak verwijderd wordt. De lak is verkrijgbaar in mooie kleuren. De pedicure in Enschede kan voor u een kleur uitzoeken, maar u kunt uiteraard ook zelf een kleur kiezen.

CND Shellac voor de voeten €30,-
CND verwijderen €5,-

Wat zijn de voordelen van een pedicure in Enschede?

Mooie en verzorgde voeten zijn voor de meeste mensen erg belangrijk. Dit is vooral het geval in de warme maanden, aangezien u dan vaak open schoenen draagt. Problemen zoals een kalknagel, een likdoorn of eelt vallen dan op. Het kan zijn dat u zich hiervoor schaamt of dat u liever geen open schoenen draagt. Gelukkig zijn deze problemen erg eenvoudig te verhelpen door een pedicure in Enschede. Onze salon is gespecialiseerd in het verhelpen van diverse problemen. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij hoe we deze problemen het beste aan kunnen pakken. Zo bent u verzekerd van een mooi resultaat waar u lang plezier van zult hebben. De pedicure in Enschede is ook geschikt voor mensen die graag willen ontspannen. Het laten verzorgen van de voeten voelt prettig aan en uw voeten zullen na afloop zacht aanvoelen en er mooi uitzien. Door regelmatig een behandeling te nemen blijven uw voeten er verzorgd uitzien. Ook kunt u op deze manier problemen voorkomen. Het laten knippen van de nagels voorkomt bijvoorbeeld dat ze ingroeien. Een ander voorbeeld is dat eelt vaak steeds dikker wordt. Door een dun laagje eelt meteen te verwijderen kan er geen dikke laag eelt ontstaan. De pedicure in Enschede is erg betaalbaar waardoor vrijwel iedereen bij ons terecht kan.

Wilt u een afspraak maken bij de pedicure in Enschede?

Bel 06-25063712 of mail naar info@salonflow.nl voor een afspraak en laat u lekker verwennen door uw pedicure in Enschede. Salon Flow bevindt zich in het centrum van Enschede aan de Dr. Benthemstraat 31. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig, tevens is er is een parkeerkaart aanwezig.