11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Pedicurebehandeling salon flow pedicureWellness Voet Verwen Behandeling

Dit een totale verwenbehandeling voor uw voeten en onderbenen. Ook als u geen klachten aan uw voeten heeft, is deze ontspannende voetbehandeling een weldaad voor uw lichaam en geest. Aan het eind van deze behandeling loopt u weer op wolkjes.

De behandeling begint met het desinfecteren van uw voeten. Hierna mag u heerlijk gaan ontspannen in een voetenbad met badolie en etherische oliën van Chi. Dit zijn puur natuurlijke oliën die erg weldadig en ontspannend werken. U mag zelf de oliën uitzoeken.

Na het voetenbad krijgt u een heerlijke verzachtende peeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen en weer heerlijk zacht aanvoelt.

Hierna volgt een ontspannende voetreflexmassage. Deze massage is uitermate geschikt bij mensen die veel in hun hoofd zitten en/of stress hebben. Deze bijzondere massage is afkomstig uit de Reflexologie. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat alle lichaamsdelen en organen overeenkomen met de corresponderende zones onder de voet. De massage begint met de behandeling van de drukpunten. Daarna vindt de voetreflexmassage plaats. Hierbij wordt de voet, de enkel en het onderbeen heerlijk gemasseerd met heerlijke massage olie met etherische olie.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgend voetenmasker. Na de behandeling voelt u zich weer heerlijk ontspannen en voelen uw voeten weer heerlijk zacht aan.