11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Société Provencale d’ Aromatherapie (SPA)

Société Provencale d’ Aromatherapie (SPA) is een 100% natuurlijk product die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevat. Wat met klassieke cosmetica niet mogelijk is, kan met Société Provencale d’Aromatherapie wel. Het belangrijkste verschil tussen S.P.A. en cosmetica is dat de etherische oliën diep doordringen tot in de bloedbaan, ze werken daardoor van binnenuit en beperken zich daardoor niet alleen tot symptoombestrijding maar pakken òòk de oorzaak aan. Niet alleen de concentratie werkstoffen maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie. Door de kracht van de etherische olie kan een huidprobleem voor 100% worden aangepakt. D.w.z. 60% van binnenuit en 40% van buiten uit.

Iedere klant krijgt een persoonlijk advies en behandeling. Wat zeer uniek is, is dat ook alle producten voor de thuisverzorging op maat gemengd kunnen worden, of het nou een reiniging, crème of lichaamsolie is.

Voor meer info ga naar: www.aromatherapie.nl

Reinigingslijn

SPA Eau micellair

Lait Dèmaquillant: reinigingsmelk

RIJKE REINIGINGSMELK

Deze rijke reinigingsmelk bevat plantenoliën, hydrolaten, een klein beetje bijenwas en etherische oliën. Het reinigt op een zachte manier de gezichtshuid en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op een vochtig wattenschijfje en ga dan met zachte streken over de huid.

Sérum Démaquillant Veux-lèvres

REINIGING VOOR OOGMAKE-UP EN LIPPENSTIFT

Gebruik: Breng het serum aan op een nat wattenschijfje en ga dan met zachte streken over de huid. Het calendula extract verzorgt je wimpers. Daarom kun je dit serum ook als wimperverzorging gebruiken. Breng elke avond met een wattentip een klein beetje aan langs het wimperrandje en laat het de hele nacht zijn werk doen.

Lotion Veux

Deze ooglotion kan ook als algemene lotion voor het hele gezicht gebruikt worden. Speciaal voor de hele gevoelige huid.

Gebruik het na de melk om de huid op te frissen en de laatste vetrestjes te verwijderen. Het is fijn als oogcompres omdat het vermoeide ogen ontspant en vitaliseert.

Lotion Fruitée

Reinigingslotion ( kan op maat gemengd worden). De basis is een combinatie van vruchten-, melk- en honingazijn met daaraan toegevoegd etherische oliën. Deze lotion reinigt diep de huid, neemt dode huidcellen weg en zorgt voor een goed natuurlijk evenwicht van micro-organismen op je huid.

Solution Micellaire Naturelle

Micellair lotion. Een snelle en gemakkelijke reiniging. De micellen in de lotion kapselen het vuil in dat door het waterige deel van de plant- en zeezoutextracten in de lotion afgenomen wordt. Snel fris en schoon!

Gel de Gommage: scrubgel

Deze scrubgel verwijdert zacht maar grondig de dode huidcellen zonder de huid uit te drogen. Hierna neemt de huid beter werkstoffen op. Een unieke samenstelling van plantengel, bloemenwaters en etherische oliën. De afgeronde abrikozenpitkorreltjes geven het scrubgevoel zonder de huid te beschadigen.


Gezichtscrèmes

SPA dagcreme

Hydrafluide – Dag- en nachtcrème: voordeel kan op maat gemengd worden! 

Fijne, luchtige crème die snel door de huid wordt opgenomen. De basis is biologische bijenwas en plantenboters met daaraan toegevoegd plantenoliën, hydrolaten, plantenextracten en etherische oliën. Ze vitaliseren en stimuleren de huidfuncties en de circulatie in de huid. Kan als dag en nachtcrème gebruikt worden.

Action Profonde: Dag en nachtcrème: voordeel kan op maat gemengd worden!

Volle, rijke crèmes op basis van plantenboters, biologische bijenwas, hydrolaten, plantenextracten en een hoog gehalte aan etherische oliën. De crème gaat vochtverlies van de huid tegen en stimuleert cel vernieuwing. Kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden. ( Niet rond de ogen)

Action Profonde contour yeux

Deze frisse en zachte ooggel is speciaal voor de tere huid rond de ogen. De plantaardige ingrediënten zoals korenbloemhydrolaat en ogentroost kalmeren de huid. Deze ooggel helpt kringen, wallen en rimpels verminderen. De gel werkt afvoerend bij vochtophoping en spant de huid aan. Het is een gel en daardoor niet vet. Laat oogmake-up niet uitlopen.

Kuurverzorging

Je huid is een levend orgaan. De huidcellen hebben een eigen stofwisseling en vragen soms om meer en andere werkstoffen. Zet dan een kuurverzorging in. Dit is een soort bootcamp voor je huid en houdt die hierdoor optimaal in conditie.

Synergie végétale-kuurcrème

Dit is een rijke crème die niet alleen etherische oliën bevat, maar ook gevriesdroogde groente en fruitextracten. Hierdoor is het gehalte aan vitamines en mineralen heel hoog. Gebruik deze crème maximaal 1 maand per kwartaal als dag en nachtcrème.

Reconstituans Biologiques-kuurolie

Deze kuuroliën hebben een basis van pure jojoba olie. Daaraan is een hoog percentage etherische oliën toegevoegd. Die dringen door alle huidlagen en hebben een stimulerend en huidversterkend effect. Gebruik deze maximaal 3 avonden per week.

Serum d’Eté- serum

Dit unieke serum bevat pruimenpit- en frambozenpitjesolie. Het bevat een hoog gehalte antioxidanten waardoor de elasticiteit van de huid verbetert en veroudering wordt tegen gegaan. Het voorkomt uitdroging van de huid en herstelt huidschade. Dit serum bevat geen etherische oliën en mag daarom naar behoefte gebruikt worden.

Absolue d’Essence serums

Zeer rijke serums die je periodiek gebruikt. Het Sérum Régénerant is als een natuurlijke botox die sterk het verouderen van de huid vermindert. Er is ook een speciaal serum voor rond de ogen en één voor rond de mond. Gebruik het in plaats van de nachtcrème.

Maskers

Het kleimasker van vulkanische modder en etherische oliën ( Masque Boue Thermo Active) wordt op maat voor je gemengd. Het Masque Gel Délicate is een gelmasker speciaal voor de gevoelige huid en om snel de vochtbalans van je huid op peil te brengen. Het Masque Anti Stress is een gelmasker dat de huid kalmeert en irritaties verzacht. Het Masque Mise en Beauté is een crème masker dat je huid direct een oppepper geeft. Na een vermoeiende dag zie je er ’s avonds weer stralend uit!


Aromatherapie voor je lichaam

AROMATHERAPIE VAN BINNENUIT

Synergie Bains- Badoliën

Dit zijn zeer geconcentreerde badoliën die een combinatie zijn van verschillende etherische oliën. Je kunt deze druppels ook onder de douche gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om beter te slapen, om spierpijn tegen te gaan, bij verkoudheid en griep, pijnlijke gewrichten, ondersteunen van het afslanken, voor een betere doorbloeding, om je op te peppen of om juist te ontspannen.

Absolue d’Essence gel bain douche- douchegel

Twee heerlijke bad/douchegels. De ene op basis van passiflora en ontspannende etherische oliën, de andere op basis van groene thee-extract en etherische oliën, is verfrissend en stimulerend.

Absolue D’Essence voile corps: Bodymilk

Zachte, maar rijke bodymilks die de huid hydrateren en voeden. Een mooie huid van binnenuit.

Oligo Minceur- mineralendrank

Mineralen zijn bouwstoffen. Zij ondersteunen het zenuwstelsel die de huid voorziet van de juiste prikkels om goed te functioneren. Daarom zijn mineralen noodzakelijk om een mooie huid te krijgen en te houden

Siroop Schoon en fit- Detox-kuur

Deze siroop ontgift het lichaam en dus ook de huid. Voor een fitter gevoel en een mooiere huid. Met behulp van etherische oliën in een basis van groente- en vruchtenextract gaat het op een hele zachte, natuurlijke manier. Het ondersteunt ook het afslanken.

Brûle graisse- vetverbrander

Wil je gewicht of vet verminderen? Dan helpen deze druppels hierbij, Voor en na de lunch en het diner neem je een aantal druppels in. Het helpt om niet de hele dag dor zin te hebben in snacks of zoetigheid.

Traitement Terrain (TT)

Dit is het hart van S.P.A aromatherapie! De etherische oliën in de Traitement Terrain werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend. Dat kan zijn bij een huidprobleem, maar ook bij een gezondheidsklacht.

Er zijn 46 verschillende TT’s. O.a ter verbetering van het vochtgehalte van je huid, voor een betere bloedsomloop, tegen diverse ontstekingen, eczeem, acné, allergieën, hoge bloeddruk en hoog cholesterol, om je hormonen in balans te brengen en tegen neerslachtige gevoelens en stress.