11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Ontslakkingskuur met S.P.A “Schoon en Fit”

Deze “Schoon en fit”- kuur van S.P.A duurt ongeveer 2 weken. Dat lijkt lang. Salon Flow Detox
Toch heeft het lichaam deze periode nodig om goed de toxines (gifstoffen) los te laten. Maar deze detox richt zich niet alleen op het ontgiften van jouw lichaam. Het ondersteunt  je organen om goed te functioneren. Daardoor helpt deze detox  jou ook om blijvend (een aantal) veranderingen in jouw voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Het is bewezen dat een gewoonte niet zomaar veranderd is. Dit kost tijd. Deze “Schoon en Fit”-kuur geeft jou die tijd. Na twee weken zul je merken dat bepaalde dingen jou geen moeite meer kosten. Je hebt ze je eigen gemaakt en je voelt het verschil. Zo is jouw systeem blijvend veranderd en heb je een stap gezet naar een gezondere levensstijl. Je voelt je naar alle waarschijnlijkheid vitaler, met meer energie en een beter gewicht. Ook zal jouw huid er frisser en jonger uitzien. Kortom, jouw hele uitstraling is energieker en zo voel je je ook.

Je  kunt deze detox in een zwaardere variant toepassen of als een lichte kuur. Dit is afhankelijk van wat en hoeveel  je eet. Het is ook afhankelijk van jouw  doel. Wil je alleen ontgiften? Wil je ook afslanken? Wil je ook ontzuren omdat je last hebt van chronische ontstekingsreacties zoals: artritis, slijmbeursontsteking, eczeem enz?

Samen maken we een plan voor jou op maat. Bij aankoop van een flacon krijg je een handige informatiefolder met meer uitleg en tips. Het is gemakkelijk in gebruik omdat er tijdens de kuur gegeten mag worden.

Voordelen ontslakkingskuur met siroop “Schoon en fit”:

– Verbetert je uiterlijk. Conditie huid en nagels verbetert, vochtwallen verminderen.
– Betere gezondheid
– Verbeterde stemming (gezond eten stabiliseert de bloedsuikerspiegel, je voelt je meer in balans).
– Verbetert gewicht

Ontgiften is specifiek geschikt bij:

– Cellulite- en afslankingsbehandelinge
– Acne
– Eczeem
– Mee-eters (comedonen)
– Gerstekorrels (milia)
– Verhoogd cholesterol

Niet gebruiken bij:

– Zwangerschap of de wens om zwanger te worden
– Tijdens borstvoeding
– Tijdens bestraling en chemokuren
– Kinderen jonger dan 18 jaar
– Ouder dan 65 jaar, dan zeer rustig ontslakken