11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Ontspan en geniet bij Salon Flow Beautysalon Enschede

Salon Flow Beautysalon in het centrum van Enschede biedt u vijf verschillende basisbehandelingen voor huidverbetering en ontspanning. Ook massages zijn hier een belangrijk onderdeel van. U kunt kiezen voor een aantal individuele behandelingen of u kunt een combinatie van behandelingen maken in onze beautysalon. Als specialist in Piroche en S.P.A.  producten kan ik u een professionele en ontspannende beautybehandeling geven. Alle prijzen van de beautybehandelingen vindt u hier in onze prijslijst.

Massages

U kunt verschillende heerlijke massages boeken in de beautysalon, waaronder:
– Gelaat en décolleté (30 minuten)
– Rug, nek en schouders (30 minuten)
– Benen en voeten (30 minuten)
– Full body massage (60 minuten)

De full body massage wordt momenteel het meest geboekt en bevalt erg goed. Een klant zegt het volgende: ‘ik voel mij als herboren na deze fantastische massage bij deze beautysalon in Enschede, dit is zeker een aanrader’.

Beautybehandelingen

Naast deze vier massagebehandelingen bieden wij u vijf beauty- en schoonheidsbehandelingen. Deze beautybehandelingen zijn een ideale mix tussen ontspanning en huidverbetering.
– Flow Basic
– Flow Plus
– Flow de Luxe
– Lichaamspakking
– Rosalpina Energy Walking

Bij iedere schoonheidsbehandeling vindt u een uitgebreide omschrijving van de behandelingen, zodat u weet wat u kunt verwachten en wat er allemaal is inbegrepen. Natuurlijk zijn de behandelingen in de beautysalon in Enschede te combineren met een massage of een andere korte beautybehandeling. Bij beautysalon Flow maken we alleen van het hoogwaardige, professionele cosmeticamerk Piroche. Deze producten bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn op natuurlijke basis geproduceerd.
✓ Natuurlijke ingrediënten
✓ Hypoallergeen
✓ Niet sterk geurend
✓ Proefdiervrij

Afspraak maken bij Salon Flow Beautysalon Enschede

Wilt u een afspraak maken voor een beautybehandeling of bent u benieuwd naar de verzorgingslijn van Piroche? Bel 06-25063712 om een afspraak te maken. De beautysalon is in het centrum van Enschede te vinden, aan de Dr. Benthemstraat 31. Op loopafstand van het station, met ruim voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaart om gratis te kunnen parkeren is aanwezig.