11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Salon Flow biedt acht basisbehandelingen van de huid en massages. Daarnaast kunt u kiezen voor individuele behandelingen of combinaties naar keuze in onze schoonheidssalon. Salon Flow is de specialist in Piroche producten in Enschede en omgeving. Je leest hier meer over de producten van Piroche die gebruikt worden.

Flowtje

€ 40,- (35 min)

De behandeling Flowtje bestaat uit een dieptereiniging en scrub. Hierna worden ventuele milia(gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd en wordt de behandeling afgesloten met een dag/nachtcrème en oogcrème.

Lees meer over Flowtje

Flow Basis *

€ 49,50 (55 min)

De Flow Basic behandeling begint met een dieptereiniging, het epileren van uw wenkbrauwen en een heerlijk crème masker. Zuurgraadherstellende lotion, dag- en nacht crème.

€ 57,- inclusief epileren

Lees meer over Flow Basic

Flow Plus

€ 65,- (70 min)

Flow Basis, met daarnaast een ontspannende massage van decolleté, hals en gezicht. Deze massage zorgt er tevens voor een aanzienlijke verbetering in de opname van de werkzame stoffen.

Lees meer over Flow Plus

Flow de Luxe

€ 79,- (90 min)

De Flow de Luxe behandeling biedt de optimale ontspanning. Bovenop de Flow Plus behandeling krijgt u veel extra’s. Heerlijk ontspannen én daarnaast een perfect verzorgde huid.

Lees meer over Flow de Luxe

Flow Balans (60min)

€ 59,50 (60 min)

Bij deze  behandeling wordt er gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke oliën van Piroche en Chi.  Deze oliën worden op een natuurlijke wijze uit planten gewonnen. Ze activeren je afweersysteem,  en hebben een positief effect op lichaam en geest. En daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk!

Lees meer over Flow Balans

Lichaamspakking

€ 59,50 (60 min)

Een neutrale lichaamspakking op basis van zeewier en algen. Deze zorgt voor ontslakking en reiniging en werkt revitaliserend en regenererend.

Lees meer over de lichaamspakking

Zwangerschapsarrangement

€ 59,50 (60 min)

geschikt vanaf de 13e week tijdens de zwangerschap (60 min)

Deze behandeling is speciaal voor de zwangere vrouw. Als je in verwachting bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen. Ontspanning en een goede verzorging van de huid is dan heel belangrijk.

Lees meer over het zwangerschapsarrangement

Cosmetische bindweefselmassage

De cosmetische bindweefselmassage is een effectieve massage om de huidstructuur en huidtent te verbeteren. Ook neemt uw huid belangrijke werkstoffen gemakkelijker op.
Lees meer over de cosmetische bindweefselmassage