11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Zwangerschapsarrangement Enschede

Zwangerschapsarrangement

(geschikt vanaf de 13e week in de zwangerschap) 60 min

Deze behandeling is speciaal voor de zwangere vrouw. Als je in verwachting bent is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen. Ontspanning en een goede verzorging van de huid is dan heel belangrijk. Met dit zwangerschapsarrangement voel je je naderhand weer helemaal ontspannen en heeft je huid een goede verzorging gehad.
De behandeling begint met een ontspannende arm/handmassage, deze vindt plaats op de behandelstoel. De stoel kan in zittende of liggende stand gezet worden, aangepast aan jouw wensen.

Hierna wordt jouw gezicht gereinigd en gescrubt met de heerlijke, 100% biologische Rosalpina producten van Piroche. Deze zijn speciaal voor de gevoelige huid. Eventuele onzuiverheden zoals comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) worden verwijderd. Na deze reiniging wordt een verzorgend masker aangebracht aangepast aan jouw huidtype. Ook dit masker is 100% biologisch.

Tijdens het masker vindt er een voetreflexmassage plaats. Deze massage is uitermate geschikt bij mensen die veel in hun hoofd zitten en/of stress hebben. Deze bijzondere massage is afkomstig uit de Reflexologie. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat alle lichaamsdelen en organen overeenkomen met de corresponderende zones onder de voet. De massage begint met de behandeling van de drukpunten. Daarna vindt de voetreflexmassage plaats. Hierbij wordt de voet, de enkel en het onderbeen heerlijk gemasseerd met biologische massage olie met etherische olie.

Na de massage worden jouw voeten lekker ingesmeerd met voetencrème. Het gezichtsmasker wordt verwijderd en het arrangement wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende dag- of nachtcrème  en oogcrème.

Klik hier om een afspraak te maken.