11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Schoonheidsspecialiste in Enschede

Bent u toe aan een echte schoonheidsbehandeling en wilt u zeker weten dat u kiest voor kwaliteit? Wilt u meer effect met minder behandelingen? Dan is Salon Flow dé aanrader. Tijdens de eerste afspraak maken we een huidanalyse. Op die manier weet u zeker dat u bij de schoonheidsspecialiste in Enschede een behandeling op maat krijgt die past bij uw huid en uw wensen.

Flow Gezichtsbehandeling Enschede

Behandeling boeken bij een ervaren schoonheidsspecialiste in Enschede?

In het centrum van Enschede vindt u Salon Flow, dé schoonheidsspecialiste van Enschede. Hier kunt u terecht voor alle behandelingen die te maken hebben met schoonheid en verzorging, massages en producten die u nodig hebt voor uw verzorging maar ook speciale pakketten voor zwangere vrouwen. Ideaal om cadeau te doen, maar tevens ideaal voor een momentje voor jezelf.

Advies over huidverbetering

Na de behandeling geven we altijd advies voor het verzorgen van de huid na de behandeling. Op deze manier weet u precies wat u moet doen om het resultaat van de behandelingen zelf verder uit te bouwen om zo meer te bereiken. Hebt u achteraf vragen, dan horen we dat natuurlijk altijd graag.

Vandaag nog een afspraak maken

Wilt u een tijd boeken voor uzelf of wilt u juist iemand een schoonheidsbehandeling cadeau doen? U kunt direct contact opnemen met Salon Flow via 06-25063712 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. U kunt uiteraard ook geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@salonflow.nl voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.