11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Nieuwe behandeling: Flow Balans

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke oliën van Piroche en Chi.  Deze oliën worden op een natuurlijke wijze uit planten gewonnen. Ze activeren je afweersysteem, en hebben een positief effect op lichaam en geest. En daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk!

  • De behandeling begint met een heerlijke, ontspannende massage van de rug, schouders en nek. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van de essentiële olie Lavendel. Deze heerlijk, geurende olie werkt ontspannend en kalmerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
  • Bij de oppervlakte reiniging wordt gebruik gemaakt van een zachte milk met de essentiële olie Bergamot. Deze frisse, zoete citrusgeur brengt je in een zonnige stemming en werkt kalmerend.
  • De scrub-en stoombehandeling die hierop volgt zorgt ervoor dat jouw dode huidcellen op een milde manier worden verwijderd. Hierbij wordt de essentiële olie Sinaasappel ingezet. Deze olie werkt ontspannend en geeft jou weer nieuwe energie! Na de reiniging worden eventuele milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.
  • Vervolgens wordt er een heerlijk crème masker aangebracht met de essentiële olie Geranium. Deze olie is goed voor de bloedcirculatie, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, is goed tegen acne en is verkwikkend.
  • Tijdens dit masker kun je lekker gaan genieten van een ontspannende voetreflexmassage met heerlijke massage olie van vanille. Met de warme geur van vanille verbinden we warmte, ontspanning en geborgenheid. Deze massage is uitermate geschikt als je veel in je hoofd zit of veel stress hebt. Je voelt dat al je energie en aandacht naar jouw voeten zakt. Je hele systeem wordt in balans gebracht, zowel lichaam als geest.

Aan het eind van deze heerlijk, geurende reis voel je je weer energiek en opgeladen en heb je  ook jouw huid een fijn cadeau gegeven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.