11111
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Verwarmende herfstbehandeling

De zomer is weer voorbij. Jouw huid kan er wat dof uitzien in de nasleep van de zomer. De dode huidcellen hebben zich wat opgestapeld en de zon kan wat pigmentvlekjes hebben aangezet. Jouw huid kan dan wel een goede gezichtsbehandeling gebruiken. Salon Flow biedt daarom deze heerlijke, huid verbeterende en ontspannende behandeling aan.

De behandeling bestaat uit:

– Voetenbadje met dode zeezout en de etherische olie geranium. Dode zeezout is schimmeldodend en is goed voor de huid door de mineralen die erin zitten. De etherische olie geranium is schimmeldodend, goed voor de bloedcirculatie, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en ruikt bovendien ook erg lekker. Tijdens het voetenbadje krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage.

– Reiniging van het gelaat, de hals en het decolleté met een milde milk met de etherische olie sinaasappel. Deze heerlijke, zoet geur is ontspannend en huid herstellend.

– Milde scrub: dode huidcellen worden op een milde manier verwijderd waardoor jouw huid weer meer gaat stralen en weer beter crème kan opnemen.

– Verwijderen van onzuiverheden en indien gewenst epileren van de wenkbrauwen.

– Een heerlijk, hydraterend gezichtsmasker. Tijdens het masker een heerlijke voetreflexmassage, bij deze massage worden verschillende drukpunten behandeld die in verbinding staan met hele lichaam.

– Na het verwijderen van het masker wordt dag-/nachtcrème aangebracht.

Deze behandeling duurt 90 min en kost 65 euro en loopt t//m 30 november 2018.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.